POWER talk: Failure is not an option
How can our lowest points bolster us to become stronger?
05/05/2021

The talk is part of the Mediatized Portraits of Women Speaker series. Andrea Solomonides, communication specialist and entrepreneur, will talk about how the sum of our failures constitute the biggest source of inspiration for succeeding as women on 16 June 2021, 18:00 to 19:00 online. All POWER events will be in Greek.

Συνεχίζουμε τα Μιντιακά Πορτραίτα Γυναικών με μια συζήτηση με την επικοινωνιολόγο Άντρεα Σολωμονίδου, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2021, στις 6 με 7 μ.μ. διαδικτυακά. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται εγγραφή. Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα για να εγγραφείτε. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Failure is not an option 

Γιατί το σύνολο των αποτυχιών μας πρέπει να γίνει μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης από τις επιτυχίες μας.

Βιογραφικό

Η Άντρεα Σολομωνίδου έχει πτυχία στη μουσική και την πολιτική, και MBA στη διαχείριση στρατηγικής και καμπάνιας. Βρίσκεται στον χώρο της στρατηγικής επικοινωνίας από το 2003 και ίδρυσε το πρώτο της πρακτορείο το 2012 στην Αθήνα. Ήταν συνιδρύτρια της Cubik-S, που εξαγοράστηκε από την εταιρεία Giraffes στο Kitchen το 2018. Είναι τώρα διευθύνουσα σύμβουλος της Giraffes in the Kitchen στην Κύπρο.

Το 2011 συνίδρυσε το Cypriot Enterprise Link, έναν οργανισμό νεολαίας που στοχεύει στην ανάπτυξη του κυπριακού επιχειρηματικού οικοσυστήματος. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα έργα ως Business Developer και έχει συμβουλεύσει σημαντικές πρωτοβουλίες σε Ελλάδα και Κύπρο (Regeneration, UNDP κ.λπ.).

Επιπλέον, έχει συνιδρύσει το Black Lemon TV, μια ψηφιακή πλατφόρμα για πρωτότυπες σειρές από νέους καλλιτέχνες στην Κύπρο και στο εξωτερικό, καθώς και για εκπομπές και υπηρεσίες βίντεο. Ταυτόχρονα, μετά τη συμμετοχή της στην εκστρατεία Hillary for America από τα γραφεία της Νέας Υόρκης, δημιούργησε το Politica.io, μια καινοτόμα πλατφόρμα με ρεπορτάζ, πολιτική ανάλυση και οπτικοποίηση δεδομένων.

Είναι WEF Global Shaper, Sandboxer, YTILI fellow και ομιλήτρια TEDx.


The Portraits Of Women’s Empowered Representations (POWER) project and it is funded by US Embassy Cyprus.